Par mums

Esam Ventspilī lielākais elektro skūteru nomas punkts “Easy rents”, kas piedāvā izbaudīt aizraujošas un neaizmirstamas ekskursijas atpūtai, izklaidei, ikdienas mobilitātei, brīvdienu izbraucieniem ar ģimeni, ekskursijām kopā ar klasi, draugiem vai ģimenes lokā, reklāmu pasākumiem un prezentācijām vai vienkārši interesantākai laika pavadīšanai! Kā arī tā ir lieliska iespēja izmēģināt elektro skūteri pirms iegādes, lai saprast, ka tas patiešām ir tas, kas Jums nepieciešams! 

Nomas punkti atrodas pašā Ventspils pilsētas centrā dažādās adresēs: Kuldīgas ielā 34 (uzskaitījums, tiks precizēts). Pie visiem nomas punktiem pieejama bezmaksas auto stāvvieta, kas piemērota kā auto tā autobusiem.

Nomas punkti darba sezonu uzsākas 01.05 un ilgst līdz pat 31.10. (kamēr vien ir sauss laiks). Nomas punkts piedāvā izklaides iespējas katrai gaumei. Apmeklējumam iesakām ieplānot vismaz 2h laika, lai iepazītu skaisto piejūras pilsētu – Ventspili.

Viena no patīkamākajām lietām, kuru atcerēties izvēloties ekskursiju – iesakām iegādāties dienas biļeti, Jūs varēsiet iepazīt pilsētu visas dienas garumā!